Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1 : Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website www.Jadonna.nl en alle overeenkomsten die Jadonna aangaat.
Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Artikel 2 : Overeenkomst

Indien u een bestelling plaatst bij Jadonna, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.
Daarna ontvangt u van ons een bevestigingsemail op het door u opgegeven emailadres.

Artikel 3 : Betaling

De betaling kunt u voldoen door middel van iDEAL. Deze methode is snel en gemakkelijk. Ook kunt u kunt kiezen voor een bankoverschrijving.
Het bedrijf "Sisow" handelt de betaling voor ons af, vandaar dat u deze naam op uw rekeningafschrift tegenkomt na een betaling aan Jadonna.
Ook bestaat de mogelijkheid het verschuldigde bedrag contant te betalen bij afhalen.

Artikel 4 : Levering

Wij dragen zorg voor een snelle levering op het door u aangegeven huisadres. Indien u een ander afleveradres opgeeft, wordt de bestelling vanzelfsprekend daarheen gestuurd.
In de afwikkeling van uw bestelling wijst dit zich vanzelf.

Artikel 5 : Risico tijdens de verzending

Het risico tijdens de verzending van de bestelling draagt de koper. Als u elk risico van zoekraken of beschadiging wilt afdekken, kunt u kiezen voor de optie verzekerde verzending.

Artikel 6 : Retourneren van de bestelling

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u de overeenkomst ontbinden. Jadonna zal dan, nadat u de bestelling heeft geretourneerd, het aankoopbedrag minus de verzendkosten terugbetalen op het door u aangegeven rekeningnummer. Natuurlijk dient het het product onbeschadigd, ongewassen en ongedragen te zijn en voorzien van de originele (prijs)kaartjes. De kosten van retourzending zijn voor uw rekening.
Nadat het online retourformulier door u is ingevuld, kunt u het product zenden naar Jadonna, Laan van Westmolen 29, 3271 BJ Mijnsheerenland.
Bovenstaand adres zit in uw pakket bijgevoegd voor een snelle afhandeling.

Artikel 7 : Ruilen

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling biedt Jadonna u de mogelijkheid het product om te ruilen voor een andere maat of een ander product. Ook hiervoor kunt u gebruik maken van het retourformulier. Als de nieuwe bestelling u wordt toegezonden, worden de standaardverzendkosten in rekening gebracht.

Artikel 8 : Garantie

Mocht een artikel beschadigd zijn, dan dient u dit binnen 3 werkdagen na ontvangst aan ons te melden via de email. Wij zullen dit dan, in overleg met u, zo spoedig mogelijk oplossen.
Deze garantie komt te vervallen als de beschadiging is ontstaan doordat u, of derden, wijzigingen heeft aangebracht aan het product.

Artikel 9 : Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw en in euro's.
De verzendkosten worden bij het eindbedrag van de bestelling opgeteld.
Als Jadonna een vergissing of verschrijving maakt en u dat redelijkerwijs had kunnen aannemen, kan Jadonna zich hier niet aan houden.

Artikel 10 : Incassokosten

Als u niet aan uw betalingsverplichtingen voldoet, kan Jadonna aanspraak maken op het verschuldigde bedrag plus de wettelijke rente. Ook alle redelijke kosten die Jadonna moet maken ter verkrijging van haar vordering buiten rechte, zullen in rekening worden gebracht.
 

Artikel 11 : Rechten website

Alle rechten die betrekking hebben op de website, zoals beeldmateriaal, teksten, design, databestanden, formats en overige materialen berusten bij Jadonna, haar leveranciers van de producten, haar licentiegevers en/of derden aan wie Jadonna niet gelieerd is. Het gebruiken van fotomateriaal, teksten e.d. voor andere websites is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Jadonna.

Adresgegevens Jadonna:
Laan van Westmolen 29
3271 BJ Mijnsheerenland
Kvk 66718686
Btw nummer is per email op te vragen.

Powered By OpenCart
Jadonna © 2021 Theme By hsynorg en Project management door NT webdesign